Prasad. Kameralna restauracja w centrum Szczecina dla wegan i nie tylko. Znacie już to miejsce? [ZDJĘCIA]

MM Trendy
Prasad to niewielka, kameralna i przytulna restauracja w pobliżu Urzędu Miasta i Jasnych Błoni. Powstała trzy lata temu z wielkiej pasji do gotowania, miłości do natury i zdrowego trybu życia.

W kuchni Prasad serwowane są autorskie dania Magdaleny Lachowicz, właścicielki i szefowej lokalu. Ceny są bardzo przystępne i wahają się w granicach od 8 do 25 zł.

Jest to doskonałe miejsce na codzienny, szybki lunch, obiad czy przekąskę. Prasad cieszy się wielkim powodzeniem wśród wegan, ale także wśród osób poszukujących ciekawostek kulinarnych na lokalnym rynku.

Spore zainteresowanie wzbudza u gości, którzy chcą urozmaicić swoją dietę w posiłki warzywne, tak aby ich dieta była bardziej pożywna.

ZOBACZ TEŻ:

Prasad zajmuje się też organizacją cateringów okolicznościowych oraz wykwintnych eleganckich dań na specjalne okazje. Szczegóły, menu oraz ceny przygotowywane są indywidualnie na potrzeby zamawiającego.

- Dzięki temu że używam w swojej kuchni naturalnych ziół i przypraw oraz produktów bardzo dobrej jakości mogę uzyskać intensywne smaki i doznania, nawet z najprostszych kombinacji -podsumowuje Magdalena Lachowicz. - Zapraszam wszystkich do degustacji!

Czy mógłbyś zostać szefem kuchni? Sprawdź, czy posiadasz wymagane predyspozycje i wiedzę!

ZOBACZ TEŻ: Nowy ormiańsko-gruziński lokal w Szczecinie i zupełnie nowa oferta gastronomiczna [ZDJĘCIA]

Nowy ormiańsko-gruziński lokal w Szczecinie i zupełnie nowa ...

Wideo

Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych”i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Komentarze 5

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi firmy Google. Dodając komentarz, akceptujesz regulamin oraz Politykę Prywatności.

Podaj powód zgłoszenia

H
Huncwotów dwoje

Dacie im palec, to wezmą całą rękę. W Szwecji też tak zaczynali. Od małych kameralnych lokali. Dziś wymusili wege dania w KAZDEJ restauracji, zakaz serwowania mięsa w szkołach i na imprezach państwowych, kolejnym krokiem będzie podnoszenie cen mięsa, aby całkowicie wyeliminować je z rynku. Wegetarianie to terroryści i fanatycy. Będą robić co mogą, aby zakazać innym mięsa. Tak samo postępują wszelkie tzw "mniejszości". Najpierw delikatna ekspansja, potem zmiany w prawie (w imię równouprawnienia), potem narzucanie swojej ideologii innym, a na końcu uczynienie z tej ideologii jedyna słuszna. Połączą to z walką o klimat i leżymy. Będzie jak w seksmisji...słoik z mięsem na wagę złota

G
Gość

Pokażcie zdjęcia kuchni i magazynku bo to w tym wszystkim najwazniejsze . Bo ja nie wiem czy grzyby sa z lasu czy zaplecza ?

G
Gość

Byłam.Kuchnia bardzo słaba.Przykre ale prawdziwe.

G
Gość
13 stycznia, 18:54, Gość:

A kogo to obchodzi !

Mnie

G
Gość

A kogo to obchodzi !

Dodaj ogłoszenie

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, odblokuj reklamy na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować
Przycisk nie działa ?
1.
W prawym górnym rogu przegladarki znajdź i kliknij ikonkę AdBlock. Z otwartego menu wybierz opcję "Wstrzymaj blokowanie na stronach w tej domenie".
krok 1
2.
Pojawi się okienko AdBlock. Przesuń suwak maksymalnie w prawą stronę, a nastepnie kliknij "Wyklucz".
krok 2
3.
Gotowe! Zielona ikonka informuje, że reklamy na stronie zostały odblokowane.
krok 3