MKTG SR - pasek na kartach artykułów
9 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Możesz zacząć smażyć ziemniaki - kładź po łyżce masy,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Bezbłędne placki ziemniaczane. Chrupiące i mało tłuste. Jeden szczegół robi wielką różnicę. Sprawdź przepis na pyszny i tani obiad

Placki ziemniaczane. Krok 7

Możesz zacząć smażyć ziemniaki - kładź po łyżce masy, delikatnie ją rozpłaszczając i smaż placki na złoty kolor z obu stron.

Zobacz również

W przyśpieszonym meczu IV ligi malborska Pomezania przegrała w Chojnicach

W przyśpieszonym meczu IV ligi malborska Pomezania przegrała w Chojnicach

Selekcjoner gospodarza Euro apeluje do fanów: Bądźcie głośni

Selekcjoner gospodarza Euro apeluje do fanów: Bądźcie głośni

Polecamy

Rewolucja cenowa w Egipcie, turyści mają się z czego cieszyć! Promocja w całym kraju

Rewolucja cenowa w Egipcie, turyści mają się z czego cieszyć! Promocja w całym kraju

Zabrakło wyobraźni? Jechali na dachu autobusu, żeby nakręcić film [WIDEO]

Zabrakło wyobraźni? Jechali na dachu autobusu, żeby nakręcić film [WIDEO]

Jak zrobić perfekcyjną bułkę tartą? Jeden trik sprawia, że jest rumiana i chrupiąca

Jak zrobić perfekcyjną bułkę tartą? Jeden trik sprawia, że jest rumiana i chrupiąca