- Czekanie potrafi być irytujące, dlatego otwieramy się dla Was - ogłosili przedstawiciele restauracji na Facebooku.
Lokal ma wznowić działalność stacjonarną od soboty 30 stycznia. Jednocześnie zapewnia, że opcja zamawiania dań na wynos i z dowozem nadal będzie możliwa.
Decyzja spotkała się z aprobatą ze strony gości, którzy nie szczędzili pozytywnych słów w komentarzach i reakcjach pod wiadomością.
ZOBACZ TEŻ:
Lokal działa w Szczecinie od 2018 roku przy ulicy Jagiellońskiej. Jego specjalnością są krewetki serwowane na różne sposoby. Przed wybuchem pandemii restauracja była czynna codziennie.
Shrimp House to trzeci lokal z naszego regionu, który zdecydował się na otwarcie mimo panujących obostrzeń. Pierwsza była szczecińska sieć SteakHouse EVIL. Walcząc o przetrwanie właściciel lokalu zaczął zapraszać na stacjonarne spotkania biznesowe dla "przyszłych franczyzobiorców". Jako druga decyzję o powrocie na rynek podjęła restauracja Biały Bawół w Starym Czarnowie pod Szczecinem. Na początek, lokal ma być czynny jedynie w weekendy.
ZOBACZ TEŻ:
- Co dalej z koncesją za alkohol w szczecińskich lokalach? Prezydent zapowiada pomoc
- Inicjatywa "Szczecińskie Veto". Czy przedsiębiorcy otworzą swoje biznesy?
- Kolejna restauracja dołącza do akcji #otwieraMY. Lokal po "Kuchennych rewolucjach"
- "Spotkania biznesowe". Szczeciński restaurator walczy o przetrwanie. 1 mln zł strat
Bądź na bieżąco i obserwuj:
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?