Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Kulisy zdrowia: Kiszonki. Na zdrowie, na odporność

Anna Folkman
Anna Folkman
Okazuje się, że nie tylko kiszona kapusta i ogórki mogą być cennym źródłem witamin w czasie pochmurnej jesieni. Dlaczego kiszonki są takie ważne? Co nam dają? Kto powinien je jeść, a kto unikać? Opowiada Joanna Śledziona, dietetyk, zielarz.

ZOBACZ RÓWNIEŻ:

Zdrowa dieta to nie tylko wybór naturalnej żywności. Nawet najlepszy produkt może stracić swoje cenne właściwości, a nawet stać się źródłem szkodliwych związków, jeśli będzie nieodpowiednio przechowywany i przygotowany do spożycia.Dbanie o zdrową dietę zaczyna się już na zakupach, jednak to w kuchni mamy największy wpływ na to, czy wybrane przez nas produkty zachowają swoje wartości. Przyrządzając dania warto wybierać techniki i kuchenne sprzęty, które nie będą powodować rozpadu cennych składników żywności ani zanieczyszczać jej szkodliwymi substancjami.Sprawdź, jak unikać 10 najczęściej popełnianych kuchennych błędów!

Jak przygotować zdrowe jedzenie? 10 kuchennych błędów i spos...

ZOBACZ TEŻ:

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Co to jest zapalenie gardła i migdałków?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gs24.pl Głos Szczeciński