2 z 4
Poprzednie
Następne
Fine Dining Week w Szczecinie 2020. Które restauracje biorą udział w festiwalu? Jakie menu?
Park Hotel
Ul. Plantowa 1, Szczecin
menu A
1. Wariacje na temat buraka: burak, kozi twaróg, jabłko, gruszka
2. Ravioli: grzyby, crème fraîche, parmezanowe zabajone, boczek złotnicki
3. Krem z topinamburu, rostbef, chrust z pora
4. Dorsz w tempurze wasabi, zielone warzywa, sos z wędzonych ryb i sezamu, emulsja szczypiorkowa
5. Mus z maku: czekolada, żel pomarańczowo-cynamonowy, ciastko cygaretkowe z orzechami
menu B
1. Wariacje na temat buraka: burak, kozi twaróg, jabłko, gruszka
2. Ravioli: grzyby, crème fraîche, parmezanowe zabajone, parmezan, jarmuż
3. Krem z topinamburu, marynowane tofu, chrust z pora
4. Pieczone halloumi z kruszonką miętową pasternak, śliwka, marcepan
5. Mus z maku: czekolada, żel pomarańczowo-cynamonowy, ciastko cygaretkowe z orzechami