Agata Maksymiuk
Dziennikarz - GS24.pl, MM TrendyGłos SzczecińskiSzczecin
734 materiały
Redaktor naczelna Magazynu Trendy, dziennikarka i producentka. Odpowiedzialna za tworzenie treści magazynowych w obszarze tematów: kultura, sztuka, literatura, lifestyle. Pracuje nad organizacją sesji zdjęciowych i wideo, a także kreacją mediów społecznościowych. Jej konikiem jest Instagram i tworzenie strategii komunikacyjnych. Miłośniczka sztuki i nowych mediów. Z wykształcenia kulturoznawca - dziennikarz. Na stałe związana z Głosem Szczecińskim, portalem GS24.pl, tygodnikiem oraz stroną internetową www.szczecin.naszemiasto.pl, miesięcznikiem MM Trendy i kwartalnikiem Strefa Biznesu.
Spedycja międzynarodowa. Jak to działa?
Rozmowa z Konradem Gałanem, prezesem Galan Logistics.
PLUS
Śladami szczecińskich murali. Czy nadal musimy zazdrościć innym miastom?
Chyba nikt lepiej od artystów nie potrafi zająć się starymi zniszczonymi ścianami szczecińskich kamienic. Żeby się o tym przekonać, wystarczy odwiedzić...
Uprawiasz sport? Zadbaj o stopy. Ich kondycja wpływa na cały organizm
Stopy sportowców oraz osób aktywnych fizycznie w sposób szczególny są narażone na kontuzje. Jednak nie tylko przez to wymagają szczególnej uwagi. Ich kondycja...
Kawa po szczecińsku. Już wkrótce na rynku pojawi się lokalna mieszanka kawowa
Kawa - trudno znaleźć osobę, która w ciągu dnia odmówi wypicia filiżanki małej czarnej czy małej, ale z mlekiem. I bardzo dobrze, w końcu picie kawy wpisano w...
Dzięki nim wędzoną rybę nad morzem można zjeść nie tylko w wakacje
Coraz częściej w naszej kuchni pojawiają się ryby wędzone. Doceniamy nie tylko ich smak, ale również wartości odżywcze. Nie da się też ukryć, że na wybrzeżu...
Paczka z wyrobami wędliniarskimi z bezpośrednią dostawą
Naturalne wędliny produkowane na bazie tradycyjnych metod cieszą się coraz większym uznaniem konsumentów. Podobnie jak dostawy świeżej żywności pod wskazany...
Od rodzinnego biznesu do jednej z największych firm
Rodzinna przetwórnia warzyw „Irena” specjalizuje się w produkcji kiszonych ogórków i kapusty według własnej receptury. Obecnie jest jedną z większych firm w...
Tradycyjny smak przekazywany z pokolenia na pokolenie
Tradycyjne wyroby mięsne przygotowywane na podstawie starodawnych receptur, wolne od sztucznych barwników i konserwantów to obecnie pożądany na rynku towar....
Bezdomne zwierzaki z Dobrej dostały nowe legowiska
Kilkadziesiąt nowych legowisk dla bezdomnych dla psów i kotów trafiło do Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt w Dobrej. To efekt kontynuacji wspólnych działań...
Jazz Forum 2019. Młodzi jazzowi muzycy w Szczecinie
Dziennikarze, przedstawiciele agencji bookingowych, producenci muzyczni i artyści z całego świata spędzili w Szczecinie trzy dni na Jazz Forum Showcase powered...