W żywiołowej rozmowie z Hanią prowadzący - Jarosław Jaz i Agata Maksymiuk odkryją przed słuchaczami:
- czy umiejętności kulinarne są potrzebne by zostać cukiernikiem,
- jak wyglądałaby dziś promocja gdyby media społecznościowe i nowe technologie przestały na chwilę istnieć,
- ale też zajrzą za kulisy ostatnich medialnych szczecinianki.
- Czy beza jest już dla Szczecina tym czym coca-cola dla świata? Przekonajcie się sami!
Wkrótce nasze podcasty również m.in. na Spotify.
ZOBACZ TEŻ:
Słodki biznes bez lukru - jak powstaje szczecińska beza
TOP 15. Najciekawsze profile szczecinian na Instagramie. Czy...
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Polecane oferty
Orlen z rekordowym ratingiem