W żywiołowej rozmowie z Hanią prowadzący - Jarosław Jaz i Agata Maksymiuk odkryją przed słuchaczami:
- czy umiejętności kulinarne są potrzebne by zostać cukiernikiem,
- jak wyglądałaby dziś promocja gdyby media społecznościowe i nowe technologie przestały na chwilę istnieć,
- ale też zajrzą za kulisy ostatnich medialnych szczecinianki.
- Czy beza jest już dla Szczecina tym czym coca-cola dla świata? Przekonajcie się sami!
Wkrótce nasze podcasty również m.in. na Spotify.
ZOBACZ TEŻ:
Wideo
Strefa Biznesu: Zwolnienia grupowe w Polsce. Ekspert uspokaja
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?