6 z 10
Poprzednie
Następne
Polska, Czechy i Niemcy - ile za te same produkty zapłacimy w tych trzech krajach? Porównaliśmy ceny. Wynik Cię zaskoczy!
MIĘSO I RYBY
Kurczę patroszone, świeże 1 kg
Polska - 7,83 zł
Czechy - 11,10 zł
Niemcy - 35,86 zł
Mięso cielęce bez kości 1 kg
Polska - 52,03 zł
Czechy - bf.
Niemcy - 83,94 zł
Mięso wieprzowe bez kości – łopatka 1 kg
Polska - 16,17 zł
Czechy - 19,90 zł
Niemcy - 27,99 zł
Mięso wołowe bez kości z udźca 1 kg
Polska - 37,58 zł
Czechy - 37,10 zł
Niemcy - 49,28 zł
Szynka wieprzowa gotowana 1 kg
Polska - 29,76 zł
Czechy - 34,44 zł
Niemcy - 47,64 zł
Pstrąg świeży lub chłodzony 1 kg
Polska - 26,06 zł
Czechy - 30,70 zł
Niemcy - bd.
Tuńczyk w sosie własnym, w puszce
Polska - 6,54 zł
Czechy - 11,78 zł
Niemcy - bd.
Zobacz na kolejnych slajdach ceny artykułów spożywczych w trzech krajach - posługuj się myszką, klawiszami strzałek na klawiaturze lub gestami