Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Największy restauracyjny festiwal w Polsce wraca na wiosnę do Szczecina

MM Trendy - patronat medialny
To już pewne. Restaurant Week w Szczecinie rozpocznie się 13.03. i potrwa, aż do 24.04. Tym razem tematem przewodnim wydarzenia są pozytywne newsy. Zgodnie z tradycją wszyscy goście będą mogli spróbować trzydaniowego menu degustacyjnego w wybranych lokalach.

Jak informują organizatorzy - festiwal jest największym wydarzeniem kulinarno-towarzyskim w naszym kraju. W tegorocznej odsłonie weźmie udział, aż 400 restauracji z całej Polski. Zgodnie z motywem przewodnim każda z nich zamieni się w foodowe redakcje, tworząc doświadczenia kulinarne.

Uczestnicy będą mogli spróbować autorskiego trzydaniowego menu, które powstało w oparciu o najnowsze trendy. Rezerwacje stolików już ruszyły. Można ich dokonać na: www.restaurantweek.pl

Największy restauracyjny festiwal w Polsce wraca na wiosnę do Szczecina
Same Sushi

Przypomnimy, że festiwal Restaurant Week odbywa się w kilkudziesięciu miastach w 13 największych regionach Polski: Szczecinie, Warszawie, Łodzi, Lublinie, Rzeszowie, Krakowie, na Śląsku, Wrocławiu, Poznaniu, Trójmieście, Białymstoku oraz na Warmii i Mazurach. Premierowo RestaurantWeek® w wiosennej edycji wystartował również w Bydgoszczy.

W naszym mieście stoliki można zarezerwować m.in. w: Bona Pasta z włoską kuchnią, Basilia Ristorante z oryginalnymi propozycjami szefa kuchni, ale też The Kitchen Meet & Eat w Szczecinie z rybą i owocami morza czy Same Sushi z japońskimi specjałami.

od 7 lat
Wideo

Uwaga na Instagram - nowe oszustwo

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gs24.pl Głos Szczeciński