MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Lokalna pizzeria zdradza, jak ewoluowała praca lokalu w dobie pandemii

Agata Maksymiuk
Agata Maksymiuk
Od kłopotów z dostępnością produktów, przez modyfikacje receptur, po wdrożenie dostaw. Michał Pilecki, współwłaściciel restauracji Podgrzany Talerz opowiada o pracy w dobie pandemii.

Drodzy Restauratorzy,
wiemy jak ciężki czas przed Wami, dlatego jako Głos Szczeciński i GS24.pl chcemy pomóc i rozpoczynamy akcję „Zamawiaj do domu”! W kolejnych dniach będziemy przedstawiać lokale, które mimo niesprzyjających warunków działają dalej, dostarczając swoje wyroby pod drzwi klientów lub z opcją na wynos

ZOBACZ TEŻ:

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Zastrzeż PESEL - Pismak przeciwko oszustom

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gs24.pl Głos Szczeciński