MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Finał konkursu "Pasja pachnąca słodyczą"

red
Kacper Osuchowski był zadowolony ze swojego tortu „Yin-Yang”, inspirowanego praktyką feng shui.
Kacper Osuchowski był zadowolony ze swojego tortu „Yin-Yang”, inspirowanego praktyką feng shui. Emilia Chanczewska
W stargardzkim starostwie rozstrzygnięto II edycję konkursu na najlepsze wypieki i desery „Pasja pachnąca słodyczą”, którego głównym organizatorem jest wydział przedsiębiorczości Zachodniopomorskiej Szkoły Biznesu w Stargardzie, a główną nagrodą, wart ok. 3 tys. zł, rok studiów na tym wydziale.

Główną wygraną zdobyła Elżbieta Wójcik z Kani. Drugie miejsce zajęła jej sąsiadka Aleksandra Trojanowska, trzecie Iwona Kowalewicz ze Stargardu. W głosowaniu na Facebooku zwyciężył Kacper Osuchowski z Dobrzan.

Wszyscy laureaci dostali kuchenne sprzęty. Rozdaniu nagród towarzyszyła wystawa i degustacja wyrobów cukierniczych uczniów Zespołu Szkół nr 5. Wypieki oceniło jury: Ewelina Świergiel dziekan wydziału przedsiębiorczości ZPSB w Stargardzie, Agata Łucka z zarządu powiatu stargardzkiego, dietetyk Aleksandra Kosicka i Emilia Chanczewska z Głosu Szczecińskiego, patrona medialnego konkursu.

Polecamy na gs24.pl:

Jerzyk HenrykCałe oświadczenie: 28 kwietnia 2016 (.pdf,  2.11 MB)

Tyle pieniędzy mają szczecińscy radni. Zobacz oświadczenia majątkowe

Gs24.pl

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gs24.pl Głos Szczeciński