Kto może wiedzieć o tej potrawie więcej, niż Grzegorz Walczak z pizzeri Piccolo?
- Działamy od 1979 roku - mówi pizzerman, prezentując specjalność pizzerii, czyli pizzę na grubym cieście. - Przez ten czas udało się nam oprzeć wszelkim trendom, nowościom i modom gastronomicznym. Jak zaczynaliśmy, słowo "pizza" było czymś magicznym - jak podróż do Włoch, skąd ta potrawa do nas przywędrowała.
Pizza jest nieskomplikowaną potrawą, nie ma jakichś wyszukanych składników. Ale doczekaliśmy się stałych klientów. Zdarza się, że amator naszej pizzy sprzed 30 lat zabiera do nas najpierw swoje dzieci, a potem swoje wnuki.
Do pory obiadowej jeszcze sporo czasu - więc zaglądajcie na naszą stronę: jeszcze dziś sonda dla Was - sami będziecie mogli wybrać swoją ulubioną pizzerię, do tego sonda-wideo, i rozstrzygnięcie konkursu na pizze domowe naszych internautów!
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?