Starannie zaprojektowane i wykończone wnętrze z widokiem na kuchnię mieści stoły na trzydzieści kilka osób. W razie potrzeby można również wykorzystać sale konferencyjne. Jeszcze przed otwarciem „Ronda” zakontraktowano już pierwsze przyjęcia.
Już pierwsze dni pracy „Ronda” pokazują, że mieszkańcy i goście Świnoujścia polubią nowy lokal.
Szefem kuchni został Paweł Cieślak, bardzo młody kucharz z bardzo dużym doświadczeniem zdobytym w renomowanych restauracjach Warszawy i Wrocławia.
- Moją ambicją jest tworzenie kuchni autorskiej, która spodoba się wymagającym gościom i nie zrujnuje ich kieszeni. Menu będzie niezbyt długie i często zmieniane. Zgodnie z oczekiwaniami nie zabraknie elementów kuchni włoskiej. Specjalną kartę przygotowujemy dla dzieci - mówi Paweł Cieślak.
- Będzie to również miejsce promocji twórczości plastycznej.
- Inwestorem całego obiektu jest Towarzystwo Budowlane Arkada, a wykonawcą Przedsiębiorstwo Budowlane Ciroko - mówi Dorota Klupsz, dyrektor ds. sprzedaży spółki Arkada Invest.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?