Najpierw przenosimy się do kraju samurajów dzięki zapachowi, wnętrzu i sushi tworzonemu na naszych oczach. Później dochodzi smak i forma podania jedzenia.
W restauracji pracują najlepsi kucharze. Japońscy mistrzowie teamu Tokyo Sushi'n'grill są sekretem sukcesu lokalu, uważanego za jeden z najlepszych w Europie. Na ich czele stoi Kurosaki-san.
Restauracja Tokyo, to miejsce dla każdego, kto marzy o odrobinie egzotyki nie wyjeżdżając z miasta. Dowodem na wysoką jakość produktów jest fakt, że szef kuchni sprowadza specjalnie do restauracji polędwicę tuńczyka błękitnopłetwego i wyjątkową wołowinę wagyu. Te trudno dostępne przysmaki są specjalizacją restauracji.
CBŚP na Pomorzu zlikwidowało ogromną fabrykę „kryształu”
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?