Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Nowa cukiernia w centrum Szczecina. Wykwintne ciacha, torty i francuskie makaroniki [GALERIA]

materiał partnerski
Najwyższy poziom sztuki cukierniczej, to pierwsze co przychodzi na myśl po przekroczeniu progu nowo otwartej manufaktury słodkości OCH CIACHO przy ulicy Niedziałkowskiego w Szczecinie.

Cukiernia OCH CIACHO powstała z niezwykłego talentu do pieczenia i kreowania słodkości Macieja Adacha.

- Moje marzenia o wyjątkowej pracowni stały się rzeczywistością - mówi młody cukiernik. - Od kilku tygodni realizuję się tworząc to miejsce dla wszystkich szczecinian, którym czas wypełniam tylko słodkimi chwilami.

OCH CIACHO nie jest zwykłą cukiernią, to manufaktura francuskich makaroników, wykwintnych monoporcji oraz tortów nowoczesnych.

- Obecnie mówimy o pięciu smakach makaroników, które będą zmieniały się w zależności od pory roku i dostępności świeżych produktów, a także o tortach nowoczesnych na bazie musów, owoców i polew lustrzanych z minimalistyczną dekoracją.

Doskonałe na każdą okazję! Dotychczas największym zainteresowaniem wśród klientów cieszy się tort nowoczesny - truskawkowy z musem z karmelizowanej białej czekolady i chrupiącym spodem.

OCH CIACHO to także możliwość zamówienia spersonalizowanych słodkości na przyjęcia okolicznościowe.

- Na miejscu w cukierni wszystkiego można spróbować - zachęca pan Maciej. - A w razie co resztę spakujemy na wynos i wyposażymy w pyszną kawę na drogę.

OCH CIACHO, ul. Niedziałkowskiego 15, Szczecin
wtorek - piątek 11 - 18, sobota 9 - 13
Zamówienia on-line oraz na miejscu.
FB: @ochciacho | Instargram: @ochciacho

ZOBACZ TEŻ:

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wideo
Wróć na gs24.pl Głos Szczeciński