Wybieramy Menedżera Gastronomii Roku
Od 16 roku życia związany jestem ze Szczecińska gastronomią, przeszedłem wszystkie etapy pracy z gośćmi.
Zaczynając od klubu Baila, Tiger, Czarna Perła, Coyot oraz Cafe 22.
Praca jako menadżer obiektu naszego Centrum rozrywki MK Bowling jest bardzo dużym wyzwaniem oraz niesie za sobą niezliczoną ilością pracy, podejmowania decyzji niekiedy trudnych oraz decydujących o powodzeniu działań marketingowych czy podtrzymujących ciągłość pracy na najwyższym poziomie.
Z firma BC CLUB operatora sieci MK Bowling związany jestem od 15 lat a od 9 lat jestem managerem oddziału w Szczecinie.
____________
UWAGA! Ważna informacja dla uczestników: warto zadbać o swoją prezentację
w plebiscycie - można dodać zdjęcia i opis lub zaktualizować dane
____________
Czytaj więcej o plebiscycie na: www.gk24.pl/mistrzowie-smaku