- Robimy comber jagnięcy w sosie sosnowym z ziemniakami kasztanowymi - mówią. Mają na to godzinę i 15 minut. Walczą o tytuł mistrza kraju.
Kucharze ze Szczecina walczą w mistrzostwach
(zek)W Ustroniu w Beskidach trwają IV Mistrzostwa Polski w Podawaniu Baraniny. Do udziału w nich zakwalifikowało się 6 ekip. Jest wśród nich reprezentacja Szczecina. To Jarosław Knyszyński i Krzysztof Januszewski z restauracji Vincent.
Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych”i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.
Podaj powód zgłoszenia
Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.