Kucharze ze Szczecina walczą w mistrzostwach

(zek)
Fot. Emilia Chanczewska
W Ustroniu w Beskidach trwają IV Mistrzostwa Polski w Podawaniu Baraniny. Do udziału w nich zakwalifikowało się 6 ekip. Jest wśród nich reprezentacja Szczecina. To Jarosław Knyszyński i Krzysztof Januszewski z restauracji Vincent.

- Robimy comber jagnięcy w sosie sosnowym z ziemniakami kasztanowymi - mówią. Mają na to godzinę i 15 minut. Walczą o tytuł mistrza kraju.

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie