Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Kucharze ze Szczecina walczą w mistrzostwach

zek
Fot. Emilia Chanczewska
W Ustroniu w Beskidach trwają IV Mistrzostwa Polski w Podawaniu Baraniny. Do udziału w nich zakwalifikowało się 6 ekip. Jest wśród nich reprezentacja Szczecina. To Jarosław Knyszyński i Krzysztof Januszewski z restauracji Vincent.

- Robimy comber jagnięcy w sosie sosnowym z ziemniakami kasztanowymi - mówią. Mają na to godzinę i 15 minut. Walczą o tytuł mistrza kraju.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gs24.pl Głos Szczeciński