Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

III liga. Do Łomży przejeżdża Legia II Warszawa. Wyjazdy Jagi II i Olimpii Zambrów

III liga. Do Łomży przejeżdża Legia II Warszawa. Wyjazdy Jagi II i Olimpii Zambrów

Inauguracja sezonu rowerowego 2024 Sekcji Cyklistów Relaks w Wieluniu

Inauguracja sezonu rowerowego 2024 Sekcji Cyklistów Relaks w Wieluniu

Polecamy

Co zrobić z roślinami, które przemarzły podczas ostatnich przymrozków? Sprawdź

Co zrobić z roślinami, które przemarzły podczas ostatnich przymrozków? Sprawdź

Niejednakowe dla wszystkich szanse na maturze? Niektórzy będą mieli łatwiej

Niejednakowe dla wszystkich szanse na maturze? Niektórzy będą mieli łatwiej

Wystawa "Historia myszką malowana" w Stargardzkim Centrum Kultury

Wystawa "Historia myszką malowana" w Stargardzkim Centrum Kultury