Głosowanie zakończone
Plebiscyt: MISTRZOWIE SMAKU

Wybieramy Burgera Roku


Dzika Kuchnia - najlepsze burgery w 100% oparte na dzikim mięsie - najczęściej dzika i jelenia. Tu zjesz także wspaniałą kanapkę - Jelenia Szarpanego! Co chwile w menu pojawiają się sezonowe propozycje skomponowane ze składników pochodzących głównie z lasu który to dostarcza najwięcej składników do naszych dań. Szukasz mięsa bez antybiotyków, polepszaczy, zbędnych dodatków - to dobrze trafiłeś - znajdziesz je właśnie w Dzikiej Kuchni!


A skąd pomysł na takie jedzenie?:


"Food Truck Dzika Kuchnia to autorski projekt Przemka Malca. Myśliwego z ponad 20 letnim stażem. Pasjonata kuchni myśliwskiej i outdoorowej. Powstał by dzielić się smakiem dzikich potraw z innymi i dawać radość z jedzenia najlepszego polskiego mięsa w nowoczesnej formie. To co jest mu bliskie to zrównoważone łowiectwo oraz korzystanie odpowiedzialnie z zasobów dzikiej przyrody . W „dzikiej kuchni” dania przygotowywane są w konwencji „od pola do stołu”. A znajdziecie tu między innymi: Dania z Dziczyzny. Burgery, Szynka Szarpana z Jelenia, Steki z Jelenia, Bigos, Gulasz, zupę gulaszową i inne przygotowane ze świeżych składników. Tu znajdziecie także autorskie wędliny i przetwory garmażeryjne wykonane wg. przepisów Przemka - w najlepszych polskich manufakturach zajmujących się tylko dziczyzną. Smacznego! Darz Bór!"



____________


UWAGA! Ważna informacja dla uczestników: warto zadbać o swoją prezentację

w plebiscycie - można dodać zdjęcia i opis lub zaktualizować dane


KLIKNIJ i EDYTUJ prezentację

____________


Czytaj więcej o plebiscycie na: www.gk24.pl/mistrzowie-smaku