Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
3 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie placuszków zacznij od umycia wszystkich...
fot. Katarzyna Puczyńska

Chrupiące placki warzywne z ziemniakami, cukinią i marchewką. Przepis na lekki, wiosenny obiad. Jeden składnik dodaje wyjątkowego smaku

Placki warzywne z fetą. Krok 1

Przygotowanie placuszków zacznij od umycia wszystkich warzyw. Ziemniaki obierz, zetrzyj na tarce na dużych oczkach i przełóż na grube sito, by odsączyć nadmiar wody.

Zobacz również

20 lat w Unii Europejskiej. Jak zmienił się kulinarny Kraków?

20 lat w Unii Europejskiej. Jak zmienił się kulinarny Kraków?

Spięcie na Lewicy. „Nie chcę być na liście z alkoholikiem i byłym faszystą” - WIDEO

Spięcie na Lewicy. „Nie chcę być na liście z alkoholikiem i byłym faszystą” - WIDEO

Polecamy

Trzy gole Lewandowskiego w szalonym meczu! Wspaniały mecz Polaka przeciwko Valencii

Trzy gole Lewandowskiego w szalonym meczu! Wspaniały mecz Polaka przeciwko Valencii

Dwie kraksy blisko siebie. Niebezpieczne momenty na 2. etapie popularnego wyścigu

Dwie kraksy blisko siebie. Niebezpieczne momenty na 2. etapie popularnego wyścigu

Szachistka z Azerbejdżanu mistrzynią Europy. Wysoka lokata Polki

Szachistka z Azerbejdżanu mistrzynią Europy. Wysoka lokata Polki