- To świetny pomysł i myślę, że chętnych do jego odwiedzania nie zabraknie - mówi Damian Kokociński ze Świnoujścia. - Sam jestem fanem barów mlecznych. Sentyment do nich pozostał z czasów studenckich. Wtedy był to mój główny sposób żywienia. Ceny we wrocławskim "Misiu" były tak niskie, że nie opłacało się gotować samemu.
Tę opinię podziela wielu mieszkańców. Z pewnością, o ile ceny będą takie, jak przystało na tego typu przybytek, klientów nie zabraknie.
- Świnoujście nie jest tanim miastem, jeśli chodzi o gastronomię - mówi Alicja Udot, mieszkanka. - Zresztą wszystkie usługi są droższe, niż na przykład w Szczecinie. Myślę, że bar mleczny się sprawdzi. Na pewno niejedna osoba wpadnie tu na obiad, albo weźmie coś na wynos przynajmniej raz w tygodniu. Jednak gotowanie wymaga czasu, a to będzie wygodna alternatywa.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?