MKTG SR - pasek na kartach artykułów
7 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gotowy spód bezowy wystudź, a następnie wyjmij z blaszki....
fot. Katarzyna Puczyńska

Wyśmienity mazurek bezowy. Przepis na mazurek wielkanocny, który zachwyca smakiem. Połączenie bezy, migdałów i kawy smakuje obłędnie

Mazurek bezowy z lukrem kawowym. Krok 6

Gotowy spód bezowy wystudź, a następnie wyjmij z blaszki. Teraz wystarczy go już tylko udekorować.

Zobacz również

Stosz pierwszym liderem Wyścigu Solidarności. ''To zwycięstwo osłodziło mi niedosyt''

Stosz pierwszym liderem Wyścigu Solidarności. ''To zwycięstwo osłodziło mi niedosyt''

W piątek w Lublinie rusza 2. Tour de Pologne Women. „Wszystko jest już gotowe”

NOWE
W piątek w Lublinie rusza 2. Tour de Pologne Women. „Wszystko jest już gotowe”

Polecamy

Masz coś wspólnego z tym bankiem? Twoje dane mogły zostać skradzione

PILNE
Masz coś wspólnego z tym bankiem? Twoje dane mogły zostać skradzione

Burza wokół szóstkowych świadectw. Psycholog komentuje

Burza wokół szóstkowych świadectw. Psycholog komentuje

Szczecin gotowy na upały. W centrum miasta stanęły kurtyny wodne

Szczecin gotowy na upały. W centrum miasta stanęły kurtyny wodne