Trzecia edycja startuje już wiosną. Aby dostać się do programu i zawalczyć o 100 tysięcy złotych i pracę w Atelier Amaro, jedynej w Polsce restauracji wyróżnionej prestiżową gwiazdką Michelin, wystarczy pojawić się na castingu w Szczecinie.
Jakie warunki trzeba spełnić, aby spróbować swoich sił w "Hell's Kitchen"? Można być być amatorem, jak i zawodowcem z wieloletnim stażem. Liczy się inwencja twórcza i ciekawa osobowość. Najważniejsza jest jednak pasja do gotowania.
Osoby, które nie mają możliwości pojawić się na castingu w Szczecinie mogą wysyłać swoje zgłoszenia drogą mailową na [email protected]
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?