TOP 10 najlepszych produktów roślinnych, czyli polskie superfoods. Jedz zdrowo, wzmacniaj odporność

OPRAC.:
Kamila Kubik
Kamila Kubik
Superfoods możemy wykorzystać do sałatek, dań na ciepło, na ich bazie przygotować koktajle. Pamiętajmy, że warzywa i owoce najlepiej jadać na surowo lub poddawać niewielkiej obróbce termicznej, czyli gotować na parze do 5 minut.
Superfoods możemy wykorzystać do sałatek, dań na ciepło, na ich bazie przygotować koktajle. Pamiętajmy, że warzywa i owoce najlepiej jadać na surowo lub poddawać niewielkiej obróbce termicznej, czyli gotować na parze do 5 minut. 123rf
Udostępnij:
Nasiona chia, jagody goji są dziś niezwykle popularne - dodajemy je do deserów, koktajli, owsianek... Mają mnóstwo składników odżywczych, należą do tzw. superfoods. Ale superprodukty, pełne wartościowych składników odżywczych, to także dostępna na co dzień polska żywność - kiszona kapusta, siemię lniane, brokuły, buraki - prawdziwe bomby witaminowe! Korzystajmy z nich szczególnie dziś, gdy warto zadbać o odporność. KLIKNIJ W GALERIĘ I DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Małpia ospa może być użyta jako broń biologiczna

Wideo

Materiał oryginalny: TOP 10 najlepszych produktów roślinnych, czyli polskie superfoods. Jedz zdrowo, wzmacniaj odporność - Dziennik Bałtycki

Komentarze

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Przejdź na stronę główną Głos Szczeciński
Dodaj ogłoszenie