Strefa Wnętrz: Wyjątkowe piekarniki parowe z technologią...

    Strefa Wnętrz: Wyjątkowe piekarniki parowe z technologią SousVide [wideo]

    Zdjęcie autora materiału

    Paulina Targaszewska

    Głos Szczeciński

    Aktualizacja:

    Głos Szczeciński

    Do niedawna tylko w najlepszych restauracjach wykorzystywano technologię SousVide, dzięki której dania mają wyjątkowy smak i walory odżywcze. Teraz możesz cieszyć się nią w swoim domu dzięki piekarnikom parowym AEG. O tym jak one działają, czym jest technologia SousVide i jakie są największe zalety gotowania na parze w piekarniku dowiesz się z dzisiejszego odcinka programu Strefa Wnętrz. Zapraszamy do oglądania!
    Gotowanie w piekarniku? Tak, to możliwe! A do tego warte wykorzystania! Na rynku dostępne są już wyjątkowe piekarniki AEG z technologią SousVide. Co to takiego?

    - Najprościej mówiąc gotowanie w podciśnieniu dla osiągnięcia perfekcyjnych rezultatów pod względem konsystencji, smaku jak też walorów odżywczych przyrządzanych potraw. Do niedawna tylko w najlepszych restauracjach mogliśmy skosztować wyjątkowych i zaskakujących nasze podniebienie potraw, teraz możemy zrobić je sami w domu i poczuć się jak szef najlepszej na świecie kuchni uhonorowany gwiazdką michelin - mówi Marek Król z firmy AEG.

    Więcej o tych wyjątkowych piekarnikach dowiesz się z dzisiejszego odcinka programu Strefa Wnętrz, który zrealizowaliśmy w Salonie Trend Łazienki i Chata w Mierzynie, gdzie takie piekarniki znajdziemy. Zapraszamy do oglądania!

    Czytaj treści premium w Głosie Szczecińskim Plus

    Nielimitowany dostęp do wszystkich treści, bez inwazyjnych reklam.

    Komentarze

    Na razie brak komentarzy, Twój może być pierwszy.

    Najnowsze wiadomości

    Zobacz więcej

    Najczęściej czytane

    GS24 poleca:

    Wideo