Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Strefa Wnętrz: Wyjątkowe piekarniki parowe z technologią SousVide [wideo]

Paulina Targaszewska
Paulina Targaszewska
Do niedawna tylko w najlepszych restauracjach wykorzystywano technologię SousVide, dzięki której dania mają wyjątkowy smak i walory odżywcze. Teraz możesz cieszyć się nią w swoim domu dzięki piekarnikom parowym AEG. O tym jak one działają, czym jest technologia SousVide i jakie są największe zalety gotowania na parze w piekarniku dowiesz się z dzisiejszego odcinka programu Strefa Wnętrz. Zapraszamy do oglądania!

Gotowanie w piekarniku? Tak, to możliwe! A do tego warte wykorzystania! Na rynku dostępne są już wyjątkowe piekarniki AEG z technologią SousVide. Co to takiego?

- Najprościej mówiąc gotowanie w podciśnieniu dla osiągnięcia perfekcyjnych rezultatów pod względem konsystencji, smaku jak też walorów odżywczych przyrządzanych potraw. Do niedawna tylko w najlepszych restauracjach mogliśmy skosztować wyjątkowych i zaskakujących nasze podniebienie potraw, teraz możemy zrobić je sami w domu i poczuć się jak szef najlepszej na świecie kuchni uhonorowany gwiazdką michelin - mówi Marek Król z firmy AEG.

Więcej o tych wyjątkowych piekarnikach dowiesz się z dzisiejszego odcinka programu Strefa Wnętrz, który zrealizowaliśmy w Salonie Trend Łazienki i Chata w Mierzynie, gdzie takie piekarniki znajdziemy. Zapraszamy do oglądania!

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gs24.pl Głos Szczeciński