Gotowanie w piekarniku? Tak, to możliwe! A do tego warte wykorzystania! Na rynku dostępne są już wyjątkowe piekarniki AEG z technologią SousVide. Co to takiego?
- Najprościej mówiąc gotowanie w podciśnieniu dla osiągnięcia perfekcyjnych rezultatów pod względem konsystencji, smaku jak też walorów odżywczych przyrządzanych potraw. Do niedawna tylko w najlepszych restauracjach mogliśmy skosztować wyjątkowych i zaskakujących nasze podniebienie potraw, teraz możemy zrobić je sami w domu i poczuć się jak szef najlepszej na świecie kuchni uhonorowany gwiazdką michelin - mówi Marek Król z firmy AEG.
Więcej o tych wyjątkowych piekarnikach dowiesz się z dzisiejszego odcinka programu Strefa Wnętrz, który zrealizowaliśmy w Salonie Trend Łazienki i Chata w Mierzynie, gdzie takie piekarniki znajdziemy. Zapraszamy do oglądania!
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?