Strefa Smaku: Szef kuchni Aramia Podzamcze zdradza wyjątkowy przepis [WIDEO]

Paulina Targaszewska
Paulina Targaszewska
Zaktualizowano 

Wideo

Zobacz galerię (1 zdjęcie)
W dzisiejszym odcinku programu Strefa Smaku poznaliśmy restaurację Aramia Podzamcze od kuchni - dosłownie i w przenośni. Zajrzeliśmy do serca lokalu, a sam szef kuchni Wesam Hani Alsaghbini zdradził wyjątkowy przepis na tradycyjną syryjską potrawę Basha Asakro. Możecie się nią zajadać w restauracji Aramia Podzamcze lub spróbować przygotować ją samemu w domu. W dzisiejszym odcinku dowiecie się jak zrobić to krok po kroku. Zapraszamy do oglądania!

Strefa Smaku: Kuchnia Bliskiego Wschodu na wyciągnięcie ręki...

Aramia w Szczecinie po Kuchennych Rewolucjach. Tak Magda Ges...

Aramia w Szczecinie. Kuchenne Rewolucje Magdy Gessler [menu]

Magda Gessler odwiedziła jeszcze jedną restaurację w Szczeci...

Aramia na Podzamczu. Tak wygląda nowy lokal [ZDJĘCIA]

Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych”i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Komentarze

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi firmy Google. Dodając komentarz, akceptujesz regulamin oraz Politykę Prywatności.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, odblokuj reklamy na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować
Przycisk nie działa ?
1.
W prawym górnym rogu przegladarki znajdź i kliknij ikonkę AdBlock. Z otwartego menu wybierz opcję "Wstrzymaj blokowanie na stronach w tej domenie".
krok 1
2.
Pojawi się okienko AdBlock. Przesuń suwak maksymalnie w prawą stronę, a nastepnie kliknij "Wyklucz".
krok 2
3.
Gotowe! Zielona ikonka informuje, że reklamy na stronie zostały odblokowane.
krok 3