Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Smaki Pomorza. Cztery Pory Roku na Warszewie

Oskar Masternak
W tej chwili restauracja na Warszewie zajmuje pierwsze miejsce w naszym plebiscycie
W tej chwili restauracja na Warszewie zajmuje pierwsze miejsce w naszym plebiscycie
Przed miesiącem dwie siostry otworzyły nową restaurację. W „Czterech Porach Roku” na klientów czekają dania z produktów sezonowych

Na szczecińskim Warszewie można trafić do wyśmienitej restauracji, w której pracują ludzie z pasją.

- Mam pięcioletnie doświadczenie w gastronomii i postanowiłam otworzyć własną restaurację - mówi Kamila Maciuga, współwłaścicielka „Czterech Pór Roku”.

Główną zasadą panującą w restauracji jest używanie produktów sezonowych. W tej chwili można spróbować świeżych szparagów. Na jesieni na pewno w menu pojawią się grzyby.

- W naszej karcie przede wszystkim znajdują się dania z kuchni włoskiej, ale co tydzień zmieniają się potrawy, do których używamy produktów sezonowych - mówi pani Kamila.

Restauracja cieszy się już sporą popularnością, o czym świadczy jej miejsce w naszych „Smakach Pomorza”.

**Smaku Pomorza to plebiscyt, w którym możecie wybrać najlepszą restaurację, bar, kawiarnię, pizzerię lub cukiernię w regionie.

Czyta więcej i zagłosuj:Smaki Pomorza 2016. Wybierzcie z nami najlepszą restaurację**

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gs24.pl Głos Szczeciński