Słodycze, tradycyjne czy nowoczesne? Jakie lubimy najbardziej?

Agata Maksymiuk

Wideo

Zobacz galerię (1 zdjęcie)
Z jednej strony lody o smaku dyni, kasztanów, cynamonu, a nawet caprese z pomidorami, z drugiej tiramisu, torty czekoladowe i galaretki z owocami. Kawiarnie, cukiernie i sami producenci słodyczy prześcigają się w coraz to nowszych smakowych kombinacjach. Jednak czy robią to potrzebnie? Sprawdziliśmy jakie słodycze szczecinianie lubią najbardziej.

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie