Głos Szczeciński

Przepisy na zdrowe marynaty do karkówki, kurczaka, żeberek, grzybów i warzyw z grilla

Marynata słodko-kwaśna: otrzyj skórkę i wyciśnij sok z 1 pomarańczy, dodaj 1/3 szkl. miodu, 1/2 szkl. octu winnego, 1/2 szkl. oliwy z oliwek, 3 łyżki

draw05/123RF

Poprzednie Następne
Przeglądaj również za pomocą strzałek na klawiaturze [2/12] Poprzednie Następne

Karkówka

Marynata słodko-kwaśna: otrzyj skórkę i wyciśnij sok z 1 pomarańczy, dodaj 1/3 szkl. miodu, 1/2 szkl. octu winnego, 1/2 szkl. oliwy z oliwek, 3 łyżki jasnego sosu sojowego, 3 łyżki sosu Worcestershire i 1 łyżkę oleju sezamowego.

reklama

Polecamy

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, odblokuj reklamy na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować
Przycisk nie działa ?
1.
W prawym górnym rogu przegladarki znajdź i kliknij ikonkę AdBlock. Z otwartego menu wybierz opcję "Wstrzymaj blokowanie na stronach w tej domenie".
krok 1
2.
Pojawi się okienko AdBlock. Przesuń suwak maksymalnie w prawą stronę, a nastepnie kliknij "Wyklucz".
krok 2
3.
Gotowe! Zielona ikonka informuje, że reklamy na stronie zostały odblokowane.
krok 3