Przebudowa wejścia do Zakładu Diagnostyki Rentgenowskiej w szpitalu na Pomorzanach. Pacjenci muszą korzystać z wejścia zapasowego

Leszek Wójcik
Leszek Wójcik
Sugerowane przejście przez budynek "F".
Sugerowane przejście przez budynek "F". Archiwum
Udostępnij:
W poniedziałek (19 września) ruszył remont wejścia do budynku "H" (siedziba Zakładu Diagnostyki Rentgenowskiej – Pracowni Tomografii Komputerowej i Pracowni USG) na terenie szpitala klinicznego przy al. Powstańców Wielkopolskich w Szczecinie.

Z powodu remontu do budynku trzeba wchodzić dwoma innymi wejściami. Pierwsze znajduje się z prawej strony ściany frontowej budynku "H" - wejście z parteru, na prawo do windy i na I piętro, drugie wejście prowadzi przez budynek "F", z prawej strony pod daszkiem podjazdu dla karetek, przez automatycznie rozsuwane drzwi i dalej przez Chirurgiczną Izbę Przyjęć, w lewo do windy, wjazd na I piętro.

Planowane zakończenie prac remontowych – koniec września.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Pogrzeb Franciszka Pieczki - video flesz

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Więcej informacji na stronie głównej Głos Szczeciński
Dodaj ogłoszenie