MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Nowy cykl rozmów w Ogrodach Śródmieście w Szczecinie. Przed nami wyjątkowi goście i wyjątkowe tematy

Patronat MM Trendy
Od wywiadu na żywo do podcastu. Przed nami “Koktajl w Ogrodach”, czyli wakacyjny cykl rozmów z twórcami, którzy talentem sięgają daleko poza Szczecin. Jedni z nich projektują, inni komponują, a jeszcze inni śpiewają czy też gotują. Łączy ich to, że swoim talentem inspirują innych. Podczas spotkań pozwolą słuchaczom wniknąć w swój świat. Opowiedzą o marzeniach, które ich napędzają i trudnościach z jakimi się mierzą.

Wywiady dwa razy w miesiącu poprowadzą Agata Maksymiuk i Agnieszka Szeremeta na scenie Ogrodów Śródmieście. Rozmów będzie można wysłuchać na żywo, ale także w formie videocastu i podcastu na Youtube i Spotify oraz podejrzeć w relacji live na Tiktoku. Za realizacją nagrań stanie Scarlet Studio, a o oprawę wizualną zadba salon Mooi. Patronem medialnym jest Magazyn Trendy.

Wyjątkowi goście

Pierwszym gościem będzie uczestniczka 11. edycji telewizyjnego show Masterchef Natalia Spychaj. Jak przyznała - w programie znalazła się bardziej z przypadku, niż dla podbicia rynku. Jednak produkcja pozostawiła po sobie sporo wiedzy, z której dziś stara się czerpać. Najmilej wspomina “deserową konkurencję” z udziałem Anny Muchy, a najwięcej emocji dostarczyły jej zadania drużynowe.

Więcej o kulisach programu i emocjach związanych z ubieganiem się o tytuł Masterchefa będzie można posłuchać w najbliższy piątek 26. maja w Ogrodach Śródmieście. Rozmowa będzie dostępna również w serwisie Youtube i na Spotify.

Ogrody Śródmieście - zaczynają nowy sezon

Powrót Ogrodów w maju (a oficjalne otwarcie w czerwcu) oznacza jedno - powrót ciepłych dni i lata. Oczekiwania mieszkańców są wysokie, ale jak udało nam się dowiedzieć, szykuje się wiele nowości. Każdy kto odwiedził to miejsce chociaż raz, z pewnością pamięta, że Ogrody to 2 tys. mkw zielonego parku za willą, a w nim prócz niezliczonych leżaków, krzeseł i stolików czekają się też food trucki oferujące różnorodną kuchnię - od sushi, przez bułki ze śledziem, po pizzę, burgery i taco. Centralne miejsce to bar.

W tym sezonie środek ciężkości tych atrakcji zostanie nieco przesunięty. Ogrody wyjdą również przed budynek. A to oznacza więcej miejsca dla gości, kulinarnych propozycji i artystów. Tych ostatnich, choć nigdy tu nie brakowało, teraz będzie jeszcze więcej. Trwają rozmowy z lokalnymi instytucjami kultury, które mają na celu organizację wielu wydarzeń właśnie w tej przestrzeni. Do repertuaru swoje pomysły włączą też znani w Szczecinie działacze i twórcy. Równocześnie trwają prace remontowe we wnętrzu willi, ich zakończenie pozwoli na zaproszenie gości do środka.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Gdzie na wakacje w sierpniu i we wrześniu?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gs24.pl Głos Szczeciński