Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Nowy cykl rozmów w Ogrodach Śródmieście w Szczecinie. Przed nami wyjątkowi goście i wyjątkowe tematy

Patronat MM Trendy
Od wywiadu na żywo do podcastu. Przed nami “Koktajl w Ogrodach”, czyli wakacyjny cykl rozmów z twórcami, którzy talentem sięgają daleko poza Szczecin. Jedni z nich projektują, inni komponują, a jeszcze inni śpiewają czy też gotują. Łączy ich to, że swoim talentem inspirują innych. Podczas spotkań pozwolą słuchaczom wniknąć w swój świat. Opowiedzą o marzeniach, które ich napędzają i trudnościach z jakimi się mierzą.

Wywiady dwa razy w miesiącu poprowadzą Agata Maksymiuk i Agnieszka Szeremeta na scenie Ogrodów Śródmieście. Rozmów będzie można wysłuchać na żywo, ale także w formie videocastu i podcastu na Youtube i Spotify oraz podejrzeć w relacji live na Tiktoku. Za realizacją nagrań stanie Scarlet Studio, a o oprawę wizualną zadba salon Mooi. Patronem medialnym jest Magazyn Trendy.

Wyjątkowi goście

Pierwszym gościem będzie uczestniczka 11. edycji telewizyjnego show Masterchef Natalia Spychaj. Jak przyznała - w programie znalazła się bardziej z przypadku, niż dla podbicia rynku. Jednak produkcja pozostawiła po sobie sporo wiedzy, z której dziś stara się czerpać. Najmilej wspomina “deserową konkurencję” z udziałem Anny Muchy, a najwięcej emocji dostarczyły jej zadania drużynowe.

Więcej o kulisach programu i emocjach związanych z ubieganiem się o tytuł Masterchefa będzie można posłuchać w najbliższy piątek 26. maja w Ogrodach Śródmieście. Rozmowa będzie dostępna również w serwisie Youtube i na Spotify.

Ogrody Śródmieście - zaczynają nowy sezon

Powrót Ogrodów w maju (a oficjalne otwarcie w czerwcu) oznacza jedno - powrót ciepłych dni i lata. Oczekiwania mieszkańców są wysokie, ale jak udało nam się dowiedzieć, szykuje się wiele nowości. Każdy kto odwiedził to miejsce chociaż raz, z pewnością pamięta, że Ogrody to 2 tys. mkw zielonego parku za willą, a w nim prócz niezliczonych leżaków, krzeseł i stolików czekają się też food trucki oferujące różnorodną kuchnię - od sushi, przez bułki ze śledziem, po pizzę, burgery i taco. Centralne miejsce to bar.

W tym sezonie środek ciężkości tych atrakcji zostanie nieco przesunięty. Ogrody wyjdą również przed budynek. A to oznacza więcej miejsca dla gości, kulinarnych propozycji i artystów. Tych ostatnich, choć nigdy tu nie brakowało, teraz będzie jeszcze więcej. Trwają rozmowy z lokalnymi instytucjami kultury, które mają na celu organizację wielu wydarzeń właśnie w tej przestrzeni. Do repertuaru swoje pomysły włączą też znani w Szczecinie działacze i twórcy. Równocześnie trwają prace remontowe we wnętrzu willi, ich zakończenie pozwoli na zaproszenie gości do środka.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Jak Disney wzbogacił przez lata swoje portfolio?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gs24.pl Głos Szczeciński