Nie przepłacaj za zakupy spożywcze. Te warzywa i zioła odrosną z resztek, a smakują tak samo

Daria Wieclawek
Daria Wieclawek
Udostępnij:
Chcesz mieć niekończący się zapas ziół, różnych odmian cebuli i sałat? Nic prostszego! Większość używanych w kuchni warzyw może być wykorzystana ponownie, wystarczy odrobina cierpliwości. Co będzie potrzebne na start? Trochę szklanych naczyń, w których będziesz mógł obserwować rozwój korzonków i trochę przestrzeni w słonecznym miejscu. Pamiętaj, że wszystkie roślinki wymagają regularnej zmiany wody na świeżą – wyrób w sobie nawyk częstego sprawdzania stanu roślin. Przygotuj też zapas dobrej jakości gleby – twoje sadzonki będą musiały się czymś pożywić!

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

miejsce #1

Bormioli Rocco

Bormioli Rocco Komplet 6 Szklanek Do Napojów Dots Rocks 390ml

21,90 zł1,00 zł-95%
miejsce #2

Home Styling Collection

Home Styling Collection Stojak Na Wino (404001430)

273,75 zł119,00 zł-57%
miejsce #3

Gefu

Gefu Dziadek do orzechów Nocetto (G12540)

119,00 zł106,47 zł-11%
miejsce #5

Ambition

Ambition Czajnik FERGUSON 37214

89,99 zł89,90 zł
Materiały promocyjne partnera

Co jeść w sierpniu?

Materiał oryginalny: Nie przepłacaj za zakupy spożywcze. Te warzywa i zioła odrosną z resztek, a smakują tak samo - Gazeta Pomorska

Komentarze 3

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

G
Gość

Zawsze na przednówku drożały warzywa

J
Janek

Jeśli chodzi o warzywa, to chyba lepiej wyciskać soki i je pić wg zaleceń terapiasokami.pl/niezwykle-wlasciwosci-zwyklych-warzyw. Tym bardziej, że niektóre warzywa trudno zjeść na surowo. Ogólnie wiadomo, że warzywa i owoce mają dużo witamin i enzymów które poprawiają stan zdrowia. Piję takie soki własnej roboty i zdrowie mam super oraz dużo energii.

G
Gość

500 plus samo się nie sfinansuje

Więcej informacji na stronie głównej Głos Szczeciński
Dodaj ogłoszenie