Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Kulisy zdrowia: Możesz spróbować wszystkich potraw. Byle z umiarem

Anna Folkman
Anna Folkman
Różnorodność potraw i składników w czasie Świąt pozwoli uzupełnić wszelkie niedobory, sprawi, że będziemy czuć się lepiej, także psychicznie. Jest jednak warunek - jeść trzeba prawidłowo.

Do porcji mięsa zawsze dobierzmy świeże lub gotowane warzywa, ćwikłę - przygotowaną z kilograma buraków ugotowanych i startych, połączonych ze słoikiem chrzanu - które wspomogą proces trawienia, upewnijmy się, że na talerz trafią kwasy omega 3 w postaci ryb.

Omega 3 to składnik budulcowy każdej błony komórkowej, obowiązkowy w zdrowej diecie.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gs24.pl Głos Szczeciński