W czasie najbliższej sesji Rady Miejskiej, zapadnie decyzja w sprawie przyznania dzierżawy firmie Zubowicz na kolejne 10 lat.
Ich rybny specjał, czyli Łosoś Kiszony to towar eksportowy, który trafia do różnych części naszego kraju. Przyprawiany w oryginalny sposób kompozycją ziół, przypraw i czosnku, przechowywany w odpowiednich warunkach uzyskuje niepowtarzalny smak i aromat. Firma Zubowicz powstała w 1987 roku może poszczycić się Certyfikatem Europejskiej Sieci Dziedzictwa Kulinarnego. Oprócz łososia kiszonego, na miejscu można spróbować przeróżnych rybnych specjałów. Na początku ubiegłego roku, lokal przeszedł generalny remont. Smażalnia – Wędzarnia, to także miejsce wielu wydarzeń artystycznych oraz imprez odbywających się w weekendy dla młodzieży.
W czasie najbliższej sesji, Rada Miejska zdecyduje o jego dalszej dzierżawie. Nieruchomość o powierzchni 936 metrów miałaby zostać wydzierżawiona na kolejnych 10 lat.
Polecamy na GS24.pl! | |
Najlepsza restauracja w Szczecinie. ZOBACZ TOP 10! | Największy architektoniczny absurd Szczecina to... |
Studniówki w Szczecinie i Stargardzie. Zobacz mnóstwo ZDJĘĆ! | Szmula, Many, Mikmak. Czy znasz szczecińską gwarę? QUIZ |
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?