Co sprawia, że niektóre z kuchennych rewolucji się nie powiodły? Czynniki zwykle są różne. Czasem jest to upór właścicieli, którzy mimo zmian zaproponowanych przez Magdę Gessler nie wdrożyli ich w pełni w życie, czasem powodem jest niemożność udźwignięcia sukcesu, a czasem - jak to w biznesie bywa - brak szczęścia.
Kliknij w "zobacz galerię" i sprawdź, które rewolucje Magdy Gessler nie przeszły próby czasu.
Zobacz także:
Słynna krakowska legenda. Wspominamy wróżkę Dzidziannę spod ...
Ciasto malinowe "Pianka"
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?