Koniec konfliktów z sąsiadami PKPS. Będzie nowe wejście

agat
Wejście do PKPS będzie teraz od tej strony budynku
Wejście do PKPS będzie teraz od tej strony budynku Agnieszka Tarczykowska
Podopieczni Polskiego Komitetu Pomocy Społecznej w Goleniowie wchodzić będą do siedziby organizacji przy ulicy Lipowej 8 od frontu budynku, a nie przez klatkę schodową, jak do tej pory.

Od lat trwał konflikt na linii mieszkańcy bloku i pracownicy PKPS. Ludzie skarżyli się na smród, bród, przekleństwa i ciągły bałagan. Za parę dni problem zniknie, a mieszkańcy klatki, w której mieści się siedziba organizacji odetchną.

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie