2/4 Zamknij

Przeglądaj również za pomocą strzałek na klawiaturze Poprzednie Następne

- Długie wiosenno-letnie wieczory to idealny czas na biesiadowanie na polanie, ogrodzie, gdzie wpasowują się grille. Aby posiłek z grilla był zdrowy, zadbajmy od początku o jakość produktów do rozpalania - zauważa Zuzanna Janicka, dietetyczka z Domu Dobrej Diety w Szczecinie. - Do stworzenia idealnego podłoża na ruszt może służyć węgiel lub drzewo liściaste, nigdy nie iglaste ze względu na dużą zawartość żywicy. Wróć do artykułu

Najnowsze wiadomości

reklama

Polecamy

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, odblokuj reklamy na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować
Przycisk nie działa ?
1.
W prawym górnym rogu przegladarki znajdź i kliknij ikonkę AdBlock. Z otwartego menu wybierz opcję "Wstrzymaj blokowanie na stronach w tej domenie".
krok 1
2.
Pojawi się okienko AdBlock. Przesuń suwak maksymalnie w prawą stronę, a nastepnie kliknij "Wyklucz".
krok 2
3.
Gotowe! Zielona ikonka informuje, że reklamy na stronie zostały odblokowane.
krok 3