Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Gotowanie z gwiazdami w Świnoujściu

JM
Gotowanie z gwiazdami w Świnoujściu podczas Karuzeli Cooltury
Gotowanie z gwiazdami w Świnoujściu podczas Karuzeli Cooltury
Rozcięty palec Radosława Majdana, agresywny zaopatrzeniowiec Aleksandry Kwaśniewskiej i dobra, ale tylko z wyglądu potrawa Krystyny Mazurówny, czyli gotowanie z gwiazdami w Świnoujściu.

Kulinarnymi jurorami potraw ugotowanych przez celebrytów byli Krzysztof Zanussi, Danuta Wałęsa i biskup Tadeusz Pieronek. Pani prezydentowa nie tylko kosztowała potraw, ale niejednokrotnie ratowała sytuację w karuzelowej kuchni, opiekując się pokaleczonymi palcami uczestników.

Gotowało pięć zespołów w przy pierwszym blacie stanęła Joanna Kurowska z Mariolą Bojarską-Ferenc, drugi zespół, to Radosław Majdan i Paulina Chylewska. Krystyna Mazurówna przyznała się, że po raz pierwszy uczestniczy w gotowaniu, na szczęście dzielnie pomagała jej Dorota Zawadzka.

Beata Tadla i Beata Pawlikowska postawiły na jedzenie wegańskie. Przygotowały świeżą sałatkę. Jarosław Kret i Aleksandra Kwaśniewska byli zdecydowanie najspokojniejszym duetem, choć prezenter usiłował podkradać produkty od innych zespołów.

-Mam agresywnego zaopatrzeniowca! - komentuje Aleksandra Kwaśniewska.
Wszystkich urzekła definicja dania, które przyrządziła Krystyna MAzurówna i Dorota zawadzka.

- To jest bardzo ładne i bardzo niedobre. - opowiada tancerka. - Wszystko na talerzu jest ładne i kolorowe, ale raczej nie będzie smaczne. Ale jury i tak powinno zjeść tylko nasze danie, bo reszta jest absolutnie nieważna.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gs24.pl Głos Szczeciński