Dzień burgera w Szczecinie

Materiał informacyjny - "PADAWA III" GOLEMA DARIUSZ SPÓŁKA JAWNA
Zobacz jak powstają najlepsze burgery w mieście.

Dziś dzień burgera! Wielkie święto miłośników wołowiny i amerykańskich przysmaków. W czym tkwi sekret solidnej porcji mięsa schowanej między dwoma kawałkami puszystej bułki? - Każdy odpowie, że soczystości - mówi Patryk Maga, Szef Kuchni Restauracji Colorado w Szczecinie. - Ale mój zespół wie, że liczy się każdy jeden składnik. Zobaczcie jak powstają najlepsze burgery w mieście inspirowane dzikim zachodem.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wideo
Wróć na gs24.pl Głos Szczeciński