MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Co przygotować z poświątecznych resztek?

red
x-news
Piotr Kucharski zdradził w kuchni "Dzień Dobry TVN" kilka przepisów na potrawy, które można wykonać z tego, co zostało po wielkanocnym świętowaniu. Na stole pojawiły się dania takie, jak: drożdżowe pierożki z nadzieniem jajecznym, zapiekanka z pieczeni oraz bajaderka.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Materiał oryginalny: Co przygotować z poświątecznych resztek? - Strona Kobiet

Wróć na gs24.pl Głos Szczeciński