Ciacho bez cukru, czyli przyjemność bez wyrzutów sumienia

Artykuł sponsorowany Ciacho bez cukru
Ciacho bez cukru to wyjątkowe miejsce na słodkiej mapie Szczecina. To cukiernia, której produkty są skierowane dla osób ze szczególnymi potrzebami i wymaganiami. Ale nie tylko. To po prostu dobre i zdrowe słodkości bez grama cukru.

Ciacho bez cukru to manufaktura zdrowych słodyczy dostępnych na miejscu i robionych na zamówienie. Specjalizuje się w produkcji słodkości bez cukru, bez glutenu, bez laktozy, wegańskich oraz proteinowych. Można tu dostać między innymi lody i torty bez cukru. Bez cukru, nie oznacza, że niesłodkie. Wszystkie smakołyki są słodzone zdrowymi zamiennikami białego cukru, a przy każdym produkcie jest określony poziom słodkości.

Kopia Fioletowy i Żółty Uroczy Ramka Post na Facebooka - 1

Po te wyjątkowe desery (które nie tylko smakują i są zdrowe, ale też pięknie wyglądają) przychodzą przede wszystkim osoby, które mają szczególne potrzeby i wymagania żywieniowe. To osoby chore na cukrzycę, celiakię i różne nietolerancje pokarmowe, ale też osoby trenujące sport i po prostu: dbające o zdrowie.

Nową energię w Ciacho bez cukru tchnęła nowa właścicielka, Aleksandra Lewandowska, która również trenuje i dba o zdrową dietę, jest też szczęśliwą mamą.

- Jestem ambitną, żywiołową, pełną pasji kobietą - mówi o sobie i tę pasję widać w biznesie, który prowadzi. Kobiecy team cukierni dba o zdrowie, sylwetkę i podniebienie nawet najbardziej wymagających klientów.

Ciacho bez cukru posiada certyfikat „Menu bez glutenu” i współpracuje z Fundacją Szczęśliwi bez cukru. - Pracujemy z dietetykiem i technologiem żywienia, aby zapewnić zdrowie naszym klientom - podkreśla Aleksandra Lewandowska.

Kopia Fioletowy i Żółty Uroczy Ramka Post na Facebooka - 2

Ciacho bez cukru jest doceniane nie tylko za szeroką ofertę i jakość produktów, ale też świetną obsługę i klimat, jaki tworzy cały zespół. Największą popularnością cieszą się torty i ciasta. To na przykład genialny tort snickers na bazie bezjajecznych czekoladowych biszkoptów, z kremem orzechowym z chrupiącymi orzeszkami i czekoladą, albo pyszne brownie z owocami, czyli wilgotne, czekoladowe ciasto z mleczną czekoladą, kremem czekoladowym i świeżymi, sezonowymi owocami.

- Właściwie to nasi klienci wszystko lubią. Nasze wyroby są po prostu smaczne, mimo że nie zawierają cukru - mówi właścicielka cukierni i zachęca każdego, aby po takie zdrowe ciacha sięgnąć.

Ciacho bez cukru ma ambitne plany na rozwój firmy. Z jednej strony to zdobycie nowych klientów, z drugiej poszerzanie oferty. - W tej chwili bazujemy głównie na klientach indywidualnych, dlatego chciałabym, aby ciacho dotarło również do firm, czyli restauracji czy domów weselnych - mówi Aleksandra Lewandowska.

Wkrótce klienci mogą się spodziewać nowości, ponieważ ciacho bez cukru najpóźniej we wrześniu chce wystartować z ofertą śniadaniową.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gs24.pl Głos Szczeciński