Ciacho bez cukru to manufaktura zdrowych słodyczy dostępnych na miejscu i robionych na zamówienie. Specjalizuje się w produkcji słodkości bez cukru, bez glutenu, bez laktozy, wegańskich oraz proteinowych. Można tu dostać między innymi lody i torty bez cukru. Bez cukru, nie oznacza, że niesłodkie. Wszystkie smakołyki są słodzone zdrowymi zamiennikami białego cukru, a przy każdym produkcie jest określony poziom słodkości.
Po te wyjątkowe desery (które nie tylko smakują i są zdrowe, ale też pięknie wyglądają) przychodzą przede wszystkim osoby, które mają szczególne potrzeby i wymagania żywieniowe. To osoby chore na cukrzycę, celiakię i różne nietolerancje pokarmowe, ale też osoby trenujące sport i po prostu: dbające o zdrowie.
Nową energię w Ciacho bez cukru tchnęła nowa właścicielka, Aleksandra Lewandowska, która również trenuje i dba o zdrową dietę, jest też szczęśliwą mamą.
- Jestem ambitną, żywiołową, pełną pasji kobietą - mówi o sobie i tę pasję widać w biznesie, który prowadzi. Kobiecy team cukierni dba o zdrowie, sylwetkę i podniebienie nawet najbardziej wymagających klientów.
Ciacho bez cukru posiada certyfikat „Menu bez glutenu” i współpracuje z Fundacją Szczęśliwi bez cukru. - Pracujemy z dietetykiem i technologiem żywienia, aby zapewnić zdrowie naszym klientom - podkreśla Aleksandra Lewandowska.
Ciacho bez cukru jest doceniane nie tylko za szeroką ofertę i jakość produktów, ale też świetną obsługę i klimat, jaki tworzy cały zespół. Największą popularnością cieszą się torty i ciasta. To na przykład genialny tort snickers na bazie bezjajecznych czekoladowych biszkoptów, z kremem orzechowym z chrupiącymi orzeszkami i czekoladą, albo pyszne brownie z owocami, czyli wilgotne, czekoladowe ciasto z mleczną czekoladą, kremem czekoladowym i świeżymi, sezonowymi owocami.
- Właściwie to nasi klienci wszystko lubią. Nasze wyroby są po prostu smaczne, mimo że nie zawierają cukru - mówi właścicielka cukierni i zachęca każdego, aby po takie zdrowe ciacha sięgnąć.
Ciacho bez cukru ma ambitne plany na rozwój firmy. Z jednej strony to zdobycie nowych klientów, z drugiej poszerzanie oferty. - W tej chwili bazujemy głównie na klientach indywidualnych, dlatego chciałabym, aby ciacho dotarło również do firm, czyli restauracji czy domów weselnych - mówi Aleksandra Lewandowska.
Wkrótce klienci mogą się spodziewać nowości, ponieważ ciacho bez cukru najpóźniej we wrześniu chce wystartować z ofertą śniadaniową.
plac Lotników 3B, 70-414 Szczecin
tel.: 515 116 500
www.facebook.com/CiachoBezCukruSzczecin
www.instagram.com/Ciachobezcukru_szczecin
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?