Casting do trzeciej edycji "Hell's Kitchen" w Szczecinie [wideo]

Marek Rudnicki, marek.rudnicki@gs24.pl

Wideo

Zobacz galerię (1 zdjęcie)
Przed Pubem Chrobry w Szczecinie jeszcze przed rozpoczęciem castingu zgromadziło się wiele osób żadnych sławy i nagrody.

Przyjechali do Szczecina casting Piekielnej Kuchni z różnych stron i w różnym wieku, choć przewagę mieli dwudziestolatkowie.

W środku pubu szacunek wzbudzali ich rówieśnicy, ale już sławni z drugiej edycji programu, Przemek Szocik oraz Damian Malesza. Na piętrze drugi reżyser, Marta Raczek prowadziła rozmowy ze stremowanymi kandydatami.

- Pierwszy etap to tylko rozmowa - tłumaczy. - Sprawdzamy determinację kandydatów i szukamy osobowości, ludzi z pasją, którzy nas czymś porwą i zainteresują.
Trzecia edycja Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia startuje już wiosną. Nagroda - 100 tys. złotych oraz praca w Atelier Amaro, jedynej w Polsce restauracji wyróżnionej prestiżową gwiazdką Michelin.

- Kolega z gimnazjum dostał się, wystąpił, a wiem, że lepiej od niego gotuję - mówi pewna siebie Aleksandra Czerniawska, która dwa miesiące temu wróciła z Londynu.

Dużo spokojniejsza i wyciszona Kornelia Maśnik z Suchania mówi: - Może nie gotuję super, ale lubię to, co robię.

Jedni przystępowali do castinku spieci, inni bojowo nastawieni. Wszyscy wierzyli, że casting da im szansę nie tyle sławy, co stałej pracy.

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie